Idag var jag ute i nästan 5 timmar bara för att röja undan allt gammalt skit i trädgården. Allt från gamla trädgårdsmöbler till gammalt byggmaterial som skulle ha slängts för flera år sen, men så har det inte blivit.

Jag orkade köra tre gånger till tippen idag och jag tror att det skulle behövas ungefär 10 timmar totalt till innan jag har fått bort allt skit. Varför slänger man inte saker direkt bara? att vänta fem år med att slänga några säckar skit är helt vansinnigt. Antagligen har det bara blivit värre och tillslut har man inte orkar bry sig längre, ibland tänker jag vad grannarna har att säga.

Det är kanske tur att man inte har hört något än för jag hade ju själv inte velat bo nära en soptipp. Visst soptipp är kanske lite överdrift, men en aktiv byggarbetsplats är nog det rätta ordvalet. Inte speciellt fräscht.

Idag har jag också varit inne och beställt en trädgårdssoffa som jag hittade på trädgårdssoffa.se  och det blev en vanlig klassisk modell med snygga dekorativa sidor i gjutjärn med trästavar i mellan. Jag tycker dessa trädgårdssoffor är de bästa och de är faktiskt inte speciellt dyra och de håller i princip för evigt.

Sen har jag varit inne på Plantagen.se och letat upp ett par snygga buskar som jag ska beställa omgående så fort det blir lite varmare väder. Det är väldigt tidigt att planera något redan nu, jag vet inte ens om det är möjligt. Möjligt är det, men frågan är hur hårt det går på växterna. Man vill inte att de ska bromsas upp redan första året som de planteras.

Än så länge är jag riktigt nöjd med vad jag har lyckats göra under första början av 2017. Nu måste jag också börja leta efter byggfirmor som kan byta vårt tak och jag gissar på att det inte är det enklaste direkt. Vill inte få tag i något skojarföretag denna gången.

Finns det inte något register över seriösa byggföretag någonstans?