Under 2016 hände det något som jag inte riktigt vill gå in på än, men det var verkligen något väldigt jobbigt och som fortsatte jaga mig under hela 2016. Jag hoppas att allt är över nu dock så jag kan komma tillbaka till mitt vanliga lugna liv igen.

Bloggandet la jag helt och hållet på is av flera anledningar vilket jag kommer gå in på mer vid ett senare skede men inte just nu. Jag känner mig helt enkelt inte redo än.

Nu är det som sagt ett helt nytt år, 2017 och jag kommer försöka blicka helt och hållet framåt. Jag måste kunna gå vidare detta året och jag ha flera ganska ”stora” planer detta året som jag verkligen vill ta itu med. Bland annat är det träningen som jag bara måste komma igång med, 12 kg under hela 2016 har gjort det extra jobbigt att bara ens röra sig.

Sedan vill jag få klart allt med huset, det är mycket småpill kvar att göra. Under våren kommer jag vara tvungen att anlita en firma som ska byta taket på vårt hus. Det håller helt enkelt inte längre och det är ingen idé att springa och lappa taket hela tiden. Bara nu under vintern har det läckt in nästan 10 gånger, speciellt när det ligger snö på taket.

Sen måste jag få ordning på trädgården, den ser ut som ett bombnedslag och jag vill inte ha det sådär längre. Det är inte kul att bjuda hem vänner och familj när det ser ut som det gör. Trädgården är något jag kommer ta itu med omgående för det är nu man kan hitta billiga utemöbler och så vidare. Samt att vi närmar oss våren med stormsteg och jag vill inte vara ute i  sista minuten.

Sen måste jag fixa ett backupsystem på bloggen för jag vill inte tappa så många inlägg igen som jag gjorde under 2015. Det var verkligen en riktigt turnoff till att blogga. Troligtvis så hade ett enkelt plugin i WordPress kunnat räcka, men har inte hittar något klockrent ännu. Det finns bra, men från vad jag har kunnat se så kostar dessa plugins.