16e december smäller det för många och även mig för då går Star Wars nya film upp på bioduken men jag får känslan av att filmen i sig saknar hela Star Wars-känslan på något sätt och jag tror den känslan kommer från att allt mer grafik i filmer blir dataanimerat.

Med dataanimerat menar jag att t.ex. många karaktärer nu blir animerade i stället för att t.ex. dvärgar klär ut sig i någon häftig kostym och då känns det lite som att Star Wars tappar lite karaktär.

Det positiva med filmen som jag verkligen ser fram emot är att många original skådespelare dyker upp i filmen som t.ex. Mark Hamill eller Harrison Ford och framför allt dyker Chewbacca originalet upp. Hur kul är inte det egentligen?

Jag har i alla fall lyckats boka biobiljetter till mig och en kompis och vi ser verkligen fram emot att få se denna filmen även om vissa förhoppningar är ganska låga.

Vi får hoppas J.J Abrams har lyckats med ett underverk.

Här kan du läsa lite mer om själva filem på Imdb