sittsäck originalHär om dagen beställde jag ett Platstation 4 som snart kommer ut på marknaden men så kom jag på att jag nästan måste ha något skönt att sitta i då jag tillbringar väldigt mycket tid när jag spelar så jag surfade runt och hittade sittsäck.com och varför inte då beställa en sittsäck?

Jag har själv aldrig ägt en men min polare har en och om jag måste vara ärlig så är sittsäcken det bästa man kan sitta i om det är längre stunder i och med den formar sig efter kroppens ställning.

Så nu fick jag beställa detta också och det blev en Fatboy original som de tydligen sålde ut på rea hos rum21.se, fick den för 1759:- inklusive frakt vilket är väldigt billigt då dessa kostar över 2000 kronor annars i andra butiker på nätet.

Det komiska är att jag ringde upp min polare efter jag hade beställt och berättade att jag hade både beställt Playstation4 och en sittsäck. Tydligen hade hans gått i sönder så han var rätt snabb på att beställa en också för när han köpte sin kosta den 2700kr så han blev väldigt glad när jag berättade att de såldes ut för 1759:-.

Men nu får jag hålla i pengarna då jag ska till New York nästa år för annars blir det inte mycket över att shoppa där på andra sidan. Jag tänkte först köpa PS4an i USA men jag läste runt på internet och det verkar som att det kan bli problem med garantier och sådant om jag skulle köpa den i USA. Jag vet dock inte om det är sant men känns som det är bättre att vara på den säkra sidan.