Playstation 4Så nu var äntligen Playstation 4 beställt! men det var inte helt enkelt att välja konsol idag för den nya xboxen kommer snart också och jag gillar både Playstation och Xbox. Det finns en risk att jag köper båda två men jag kan lika bra börja med en av konsolerna till en början.

En häftig feature som har lagts till på Playstation 4 är att man kan ladda ner ett spel men medans det laddas ner så går det att spela samtidigt, vadå awesome?

Sen har de också infört en App-market likt Google Market så där lär finnas lite häftiga appar att använda och jag hoppas Netflix kommer som app så jag kan sluta koppla in min bärbara varje gång jag ska titta på någon serie eller film.

Något annat väldigt bra är remote play funktionen som gör att jag kan spela medans sambon ockuperar TVn vilket händer relativt ofta då vi bara har en TV i hemmet. Så nu kanske det blir slut på bråk varje gång båda av oss vill använda TVn förhoppningsvis.

Åh vad jag längtar! har verkligen tröttnat på PS3 just nu då grafiken inte håller längre enligt mitt tycke men vad jag har läst så är PS4an ett riktigt monster i hårdvara.

8 freaking kärnor och 8 gig minne av bara ren kärlek!