våfflorNågot tråkigt hände idag… för det första så var jag och resten av familjen jäkligt sugna på våfflor så då planerade vi att fixa ett par våfflor till middag. Vi börjar göra smeten och när den var klar så plockade vi fram våffeljärnet för att börja göra lite goda våfflor.

Helt plötsligt märker vi att det börjar lukta konstigt och då kollade vi direkt genom att öppna överdelen på våffeljärnet. Då har något väldigt konstigt hänt… all teflon har börjat smälta??? och det gick helt plötsligt att skrapa bort teflonbeläggningen med träsleven vilket inte kan vara bra då teflon är relativt giftigt. Så var noga med att kolla era våffeljärn om de lider av samma problem. Vårat var relativt gammalt men jag själv har aldrig varit med om något liknande faktiskt och teflon ska man vara försiktig med.

Jahopp då var det förstört så då blev det hembeställd pizza istället, tur pizzaonline finns…

Så nu blir det att leta nytt våffeljärn, hittade en rätt bra hemsida som listar vilka våffeljärn som har vunnit tester: våffeljärn.nu

Vi hade bara ett enkelt innan som gjorde en våffla åt gången så nu kommer det nog bli en som gör dubbla nu istället.